mirras

Alla inlägg den 18 mars 2012

Av Mira - 18 mars 2012 00:55

TJA!

Jag heter Viktor fast kallas oftast för Ville :P Ida är min tvillingsyster :D Ibland är det jätte bra att ha en tvilling syster och ibland skit BAD! Man kan bi riktigt Galen på syrran  På min fritid spelar jag gitarr har spelat bara några månader :D Spelar tillsammans med  en klasskompis på lektionerna. Jag går också på scouter i Huskvara. Jag gillar med att läsa jag ÄLSKAR fantasyböcker :D :D :D Men ska nu spela kort med syrran och Mira 



 Tjo!

Av Mira - 18 mars 2012 00:21

Go'kväll!

E typ ganska flummig eller jag e trött å då blir jag flummig XD Nej men va på scouterna idag =) Det var kul cyklade dit med några kompisar :P Det var jätte kul  =) Sen pysslade vi lite å de va med kul =D Och lite senare kom två kompisar =) Så de e typ en halv kompiskväll för den "fjärde" kunde inte vara med ikväll =) Dom vill gästblogga och dom har bestämt (stavning? XD) att dom ska gästblogga i samma inlägg eller i alla fall den "ena" vill det men inte den "andra" =P Och den "ena" är Ida och den "andra" är Ville =) Så här kommer ida och ville med sina inlägg =)

Ha det bra =D 


Tjohoo ;)

Ida här....Nej men är en kompis till Mira från Jönköping. Vi träffades genom kyrkan för MÅNGA år sen. Vi brukar ha kompiskväller när vi är fyra stycken som sover över hos varandra och bara har kul. Det brukar bli varje eller varannan helg hehe =) skitkul. På fritiden så rider jag tillsammans med Mira på Vissmålen. Vilket är väldigt kul ,favorithästen Gizmo <3 Annars går jag på scouter och tränar brottning. Brottning är något jag gillar väldigt mycket. Jag har tränat i 3 år nu och åker på tävlingar PS: Är enväldigt dålig förlorare var på tävling idag och fick silver blev skit arg!

Ha det bra =)


Det var en av dom två gästbloggarna =) Den som bloggade var bästaste Ida =)

Hejdå Godnatt =)

Presentation

Hejsan! Jag är en 99:a som heter Mira! Hästar, musik ,katter/hundar, dans och familj är mitt liv! Här kommer ja skriva om lite allt möjligt men mest min vardag! Hoppas ni kommer stanna här ;) Hejdå! =)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare


Ovido - Quiz & Flashcards